Artego

Echipamente

Pentru Artego S.A., calitatea inseamna clienti pe deplin multumiti si cu asteptari indeplinite. Calitatea se bazeaza pe atentie acordata fiecarui detaliu si cu antrenarea tuturor solutiilor care sa conduca la un produs apreciat.

Pentru a obtine acest lucru, Artego S.A. analizeaza si perfectioneaza, in fiecare zi, fiecare produs si fiecare activitate.

Din acest considerent si din dorinta de a raspunde prompt cerintelor clientilor de a executa, cu maxima precizie si rapiditate, articole din cauciuc cu geometrii complexe si de finețe, ARTEGO S.A. a achizitionat si utilizeaza cu eficienta masina electronica de taiere si gaurire cu jet de apa.

Maşina este destinată debitării diferitelor tipuri de materiale (cauciuc, aluminiu, otel, inox, etc)

Dimensiuni de taiere 6000×2000

Grosime maxima de debitare cu jet de apa: 100 mm

Tensiune de alimentare: 380V/63A

Viteza maxima de tãiere/pozitionare: 5000/16000 (mm/min)

Benzile din cauciuc cu insertie textila (in special curelele de elevator, cu gauri pentru prinderea cupelor) si benzile cu cord otel, covoarele sau placile tehnice din cauciuc cu diferite grosimi, care sunt supuse procedeului de debitare sau ingaurire cu jet de apa, satisfac cele mai exigente cerinte ale clientilor din tara sau strainatate.

Cel mai important avantaj al acestui proces de debitare este ca jetul de apa nu afecteaza termic zona de debitare si nici nu deformeaza materialul prelucrat, prefabricatul fiind scufundat in apa, ramane tot timpul la temperatura ambientala.

Suntem permanent aproape de cerintele pietei, cautand noul si provocarea.
De ce ar alege clientii un produs Artego? Raspunsul este intr-un singur cuvant: INCREDERE.

Contact rapid

Pentru consultanta si intrebari in vederea unei comenzi, va stam la dispozitie telefonic la+40253.226.370