Benzi transportoare

Benzi transportoare pipa ARTE-PIPEBELT

Benzi transportoare pipa ARTE-PIPEBELT

In zona de incarcare banda ARTE-PIPEBELT se albiaza ca benzile standard. Dupa incarcare, temburi speciali modeleaza banda intr-un tub cu marginile suprapuse. Materialul transportat este izolat complet in tub. Tamburi pozitionati hexagonal tin banda inchisa de-a lungul traseului. Aproape de capatul transportului banda se deschide intr-o banda standard albiata sustinuta de 3 tamburi si parcurge ultima parte a traseului dreapta pentru a descarca materialul. La retur banda se inchide din nou in forma de tub cu marginile suprapuse.
Banda ARTE-PIPEBELT este disponibila intr-o gama larga de calitati ale fetelor de acoperire: Y pentru uz general, W pentru materiale foarte abrazive, G transportarea materialelor uleioase, rezistenta la temperatura pentru medii cu temperaturi inalte de lucru si rezistenta la flacara. La cerere se pot oferi si alte calitati ale fetelor de acoperire.

pipa

Pentru mai multe informatii comerciale contactati-ne pe adresa desfacere@artego.ro

Pentru mai multe informatii cu privire la parametrii tehnici va rugam sa descarcati brosura sau sa ne contactati pe adresa desfacere@artego.ro