Benzi transportoare

Benzi chevron si model

Benzi chevron si model

Benzi transportoare ARTE-CHEVRON

Benzile transportoare de tip ARTE-CHEVRON sunt folosite pentru a transporta materiale umede şi / sau vrac (cărbune şi minereu, materiale pulverulente – cum ar fi nisip, pulbere de cărbune şi cereale), pe pante abrupte. Profilele tip Chevron previn sau reduc efectul de alunecare şi cresc cantitatea de produs transportat. Se pot transporta materiale vrac la unghiuri de 17 ~ 18 ° şi materiale ambalate la 30 ~ 50 °. Profilul si placa superioara sunt turnate mono-bloc pentru rezistenţă şi aderenţă mare, ele sunt recomandate pentru uz general; ele sunt, de asemenea, rezistente la caldura uleiurilor avand toate celelalte caracteristici ale benzilor plate. Acest tip de banda poate fi folosit la temperaturi variind de la -30 la +150 °C. Învelişul este făcut din urmatoarele ţesături: poliamidă / poliester (PE), poliester / poliester (EE), poliamidă/poliamidă (PP).

bcm1

Benzi transportoare ARTE-GRIPTOP

Banda MODEL a fost concepută pentru a transporta materiale fragile sau uşor deformate cum ar fi sticla,plase de hârtie,cutii de carton,etc..şi poate fi folosită pe plan înclinat sub un unghi de până la 30-35 grade ,depinzând de materialele care urmează a fi transportate într-un domeniu de temperatură de (-30…+70 °C). Suprafaţa, rezistentă la alunecare, este ideală pentru aplicaţile pe plan înclinat . Carcasa este constituită din inserţii din: poliamidă/poliester (EP), poliester/poliester (EE).

bcm2

Benzile ARTE-CHEVRON si ARTE-GRIPTOP sunt disponibile in aproape toate variantele de calitate pentru fetele de acoperire.

Pentru mai multe informatii comerciale contactati-ne pe adresa desfacere@artego.ro.

Pentru mai multe informatii cu privire la parametrii tehnici va rugam sa descarcati brosura sau sa ne contactati pe adresa desfacere@artego.ro